Webinar: “La virtualització dels llocs de treball. L’experiència del món local”

Data/Hora
28/05/2020
16:00 - 17:00


Amb la declaració de l’estat d’alarma, les administracions locals van haver de fer front al repte de donar una solució de continuïtat als serveis que presten a la ciutadania passant una part important de les seves organitzacions a treballar remotament pràcticament d’un dia per l’altre.

Allò que alguns tímidament havien començat a fer, que hauria costat anys d’introduir i pel que en la majoria dels casos no s’estava preparat, va ser possible en un cap de setmana.

El webinar “La virtualització dels llocs de treball. L’experiència del món local”, és el primer d’una sèrie que La Salle – URL i Localret han programat per aportar coneixement sobre la transformació digital i tendències als responsables polítics i tècnics del món local. Amb aquest projecte, La Salle – URL i Localret comencen a materialitzar una col·laboració estratègica per acompanyar els municipis de Catalunya en la seva transformació digital.

En aquesta sessió s’analitzarà des de l’experiència i coneixement d’un expert que ha impulsat projectes de transformació a nivell internacional, i des de la pràctica dels responsables municipals que han estat al capdavant del canvi, com es va fer, què hem après i quines conclusions podem treure per al futur d’aquestes setmanes per a les nostres organitzacions.

Dia: 28 de maig

Hora: 16:00. Durada prevista, 1 hora

Programa

Apertura de la sessió a càrrec d’Andreu Francisco, Director General del Consorci Localret i Josep M. Piqué, Director Empresa i Innovació La Salle i President La Salle Technova

Intervencions dels ponents

  • Majeed Hosseiney, Chief Business Transformation Officer at ELEMENTS GLOBAL SERVICES i Director del Programa de Lideratge Virtual d’Equips en Remot de La Salle-URL
  • Sara Berbel, Gerent Municipal de l’Ajuntament de Barcelona i Presidenta de la Fundació BCN Formació Professional
  • Laura Sunyol, Coordinadora d’Organització i Polítiques Digitals de l’Ajuntament de Lleida
  • Mario Alguacil, Director d’Àrea de Govern Obert i Serveis Generals en Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Inscripcions

Cal emplenar el formulari d’inscripció al webinar “La virtualització dels llocs de treball. L’experiència del món local”

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi