Taller-webinar: “V-Tràmit, tramitació per videotrucada”

Data/Hora
23/03
09:00 - 10:30


L’atenció ciutadana ha patit un important canvi en els darrers mesos, les OACs no poden atendre la quantitat de ciutadans que atenien abans i s’han hagut de trobar noves fórmules per poder fer aquesta assistència a distància. Una de les solucions que ha impulsat l’Ajuntament de Barcelona és la Tramitació per Videotrucada que està permetent donar servei a la ciutadania sense desplaçaments, però amb la sensació de proximitat d’una atenció personal.

En aquest taller us presentem la solució que han adoptat els Ajuntaments de Barcelona, Rubí i Granollers, així com la seva participació en el desenvolupament del projecte i de nous reptes que es plantegen al seu voltant.

Programa

9:00 Benvinguda i presentació del taller a càrrec d’Andreu Francisco, director general del Consorci Localret

9:10 “Tramitació per videotrucada”, a càrrec de Kenneth Peiruza Cerdan, CTO de FLOSS

09:15 “Projecte Atenció al Ciutadà per videotrucada”, a càrrec d’Amparo Rodríguez, directora d’operacions i sistemes de l’Institut Municipal Informàtica (Ajuntament de Barcelona).

09:35 “Reutilització de recursos propis” a càrrec de Mercedes Aguilar, cap del servei d’informàtica i noves tecnologies de l’Ajuntament de Rubí

9:55 “Altres aplicacions de l’Atenció per Videotrucada”, a càrrec de Josep Pocurull, director de sistemes tecnològics i societat del coneixement de l’Ajuntament de Granollers

10:15 “Projectes Col·laboratius en Administracions Públiques”, a càrrec de Kenneth Peiruza Cerdan, CTO de FLOSS

10:20 Torn de preguntes

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció del taller-webinar: “V-Tràmit, tramitació per videotrucada”

Deixa un comentari

X