Sessió “La comunicació pública a l’era de la transparència, l’ètica, les dades obertes i el govern obert”

Mapa no disponible

Data/Hora
09/11/2017
9:15 - 11:15

Localització
Escola d'Administració Pública de Catalunya


La quarta sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol “La comunicació pública a l’era de la transparència, de l’ètica, de les dades obertes i del govern obert” i tractarà les principals temàtiques vinculades a la comunicació institucional, amb l’objectiu de reflexionar tant sobre el rol que hi juguen els servidors públics com sobre el tipus de comunicació que es duu a terme. Així, durant tota la sessió, es dibuixaran els principals reptes que fan referència a la comunicació institucional.

Objectius

L’estructura d’aquest seminari té dues parts.

Durant la primera es presentarà el paper de la comunicació al sector públic i la seva importància i relació en matèries com són la transparència, l’ètica pública, les dades obertes i el govern obert. Es reflexionarà sobre el canvi de la comunicació pública en els darrers anys i com ha passat de ser una eina d’informació a una eina de relació amb la societat.

A la segona part, s’establirà una conversa entre els ponents i el públic sobre la temàtica de la sessió.

Programa

  • El sector públic sap comunicar (correctament)?
  • Te el sector públic un relat a comunicar?
  • Reptes de futur a la comunicació de les institucions públiques

Inscripcions

Podeu ampliar informació a #eapcOpenLab: “La comunicació pública a l’era de la transparència, l’ètica, les dades obertes i el govern obert”

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN