Acte cancel·lat. Presentació del servei públic de Ciberseguretat adreçat a les diputacions i ens locals de Catalunya

Data/Hora
29/10/2020
12:00 - 14:00


El proper dijous 29 d’octubre a les 12 h tindrà lloc la Presentació del servei públic de Ciberseguretat adreçat a les diputacions i ens locals de Catalunya. La presentació es realitzarà de forma telemàtica mitjançant la connexió al canal Youtube del departament de Polítiques Digitals i Administració Pública

Dia: dijous 29 d’octubre

Hora: 12 hores

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya es va posar en marxa de manera efectiva en data 1 de gener de 2020 i s’ocupa d’executar les polítiques públiques en matèria de Ciberseguretat i desenvolupar l’estratègia de Ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya.

En el marc de les seves funcions i atribucions, l’Agència és l’encarregada d’establir el servei públic de ciberseguretat i treballa per garantir i augmentar el nivell de seguretat de les xarxes i els sistemes d’informació a Catalunya, així com la confiança digital dels ciutadans.

És en aquest marc de treball en el que l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya prepara un ventall de nous serveis per facilitar a les corporacions locals les tasques de Ciberseguretat incorporades en els serveis digitals que ofereixen, com ara eines de protecció de les infraestructures dels ens locals davant atacs informàtics, recursos formatius i informatius disponibles i els serveis de resposta ràpida a incidents de ciberseguretat.

 

 

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi