Presentació de la nova versió de la “Guia per a la contractació electrònica dels ens locals”

Data/Hora
28/06
10:00 - 11:30


El passat 27 de febrer de 2020 es va presentar la Guia per a la contractació electrònica dels ens locals. Aquesta guia ara ha estat revisada i actualitzada, considerant la seva aplicació pràctica al llarg d’aquest any. En aquesta sessió (via ZOOM) es presentaran les novetats introduïdes i es resoldran amb exemples pràctics les principals problemàtiques associades a la contractació electrònica. També es presentaran les principals novetats en relació a la PSCP i, en concret, a l’eina de Sobre Digital.

Podeu consultar la versió actualitzada de la Guia per a la contractació electrònica dels ens locals (2021) i fer arribar els vostres dubtes o comentaris a consorci@localret.cat, indicant en l’assumpte “Sessió Guia per a la contractació electrònica dels ens locals”, per ser tractades al llarg de la sessió.

Programa

10:00 h. Benvinguda i presentació de la jornada Andreu Francisco, director general del Consorci Localret

10.05 h. Qüestions pràctiques i novetats en relació amb l’ús de les eines de licitació electrònica Gemma Enfedaque, cap de la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa

10.55 h. Indicadors d’ús de les eines de licitació electrònica al món local Vicky Millán, cap dels serveis d’e-Contractació al Consorci AOC.

11.05 h. Les novetats introduïdes a la Guia per a la contractació electrònica dels ens locals. Exemples pràctics de solució de problemàtiques. Torn de preguntes Joan Bosch, cap de l’Àrea de Contractació del Consorci Localret.

11.30 h. Cloenda

Incripcions

Cal emplenar el formulari d’inscripció a la jornada de Presentació de la nova versió de la Guia per a la contractació electrònica dels ens locals

Deixa un comentari

X