Presentació de “La nova Plataforma de serveis de contractació pública”

Data/Hora
06/11/2020
9:15 - 11:15


La Plataforma de Serveis de Contractació Pública (PSCP) es configura com un portal únic i complet per a la difusió de la informació de l’activitat contractual i dels perfils de contractant de tots els òrgans de contractació de Catalunya. Es va posar en funcionament l’any 2008, dins l’estratègia corporativa de contractació electrònica i s’hi han anat incorporant funcionalitats de manera gradual, d’acord amb la normativa en matèria de contractació pública i de transparència i bon govern.

Actualment, amb un funcionament plenament consolidat de la PSCP, el catàleg de serveis als òrgans de contractació i els serveis oferts a la ciutadania i a les empreses ha evolucionat de manera notable. Entre aquests serveis destaquen, especialment, els de licitació electrònica, amb els quals s’ha dotat la PSCP de les eines necessàries per a la presentació electrònica d’ofertes en tot tipus de procediments, permetent donar compliment a l’obligatorietat d’ús dels mitjans electrònics en aquest àmbit.

En aquest escenari d’avenç continu en la implementació i en la consolidació dels serveis oferts per la PSCP i transcorreguts ja dotze anys des de la seva posada en funcionament, s’ha iniciat el projecte de transformació de la PSCP.

Objectiu: donar a conèixer el projecte de transformació de la PSCP. Aquesta transformació permetrà millorar-ne el rendiment general i, principalment, abordar l’obsolescència tecnològica de l’eina de gestió, així com ampliar-la funcionalment amb la incorporació d’una fase específica d’execució dels contractes i la possibilitat de fer publicacions dels lots en moments diferents de la tramitació, entre altres.

Dia: 6 de novembre

Hora: 9.15 a 11.15

Canal: en línia. Plataforma ZOOM

A qui va adreçat: al personal de l’Administració Local i d’universitats

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi