Prepara’t per a l’Administració electrònica i el visat 100% digital

Data/Hora
08/04/2019
16:00 - 18:00

Localització
Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona


L’Administració electrònica s’està implantant als tràmits relacionats amb l’exercici professional dels aparelladors, impulsada a bon ritme pels requeriments de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú i la Llei 40/2015 de Règim Jurídic del Sector Públic. Aquestes obliguen a la transformació digital dels tràmits administratius a la Administració, al Col·legi i també als professionals col·legiats que han de tramitar digitalment de forma obligatoria.

El CAATEEB ha previst implantar al maig del 2019 una nova plataforma digital de serveis que integrarà tots els tràmits i serveis del CAATEEB, inclosos el 100% dels tràmits de visat en format digital i eliminar la tramitació en paper. Això significa la implantació de la validació de la signatura electrònica de tots els documents elaborats pels col·legiats, per facilitar la tramitació electrònica a les administracions públiques.

Objectius de la Jornada

  • Com afecta a l’exercici professional aquesta modificació legislativa i en els procediments administratius del Col·legi i el Visat i als tràmits amb Ajuntaments i resta d’Administracions Públiques.
  • La Identitat Digital per signar documents tècnics. Tipus de certificats digitals, modalitats i exemples d’ús (e-Llicències, facturació electrònica, Visats, etc.).
  • Presentació de la nova plataforma digital de Serveis del CAATEEB i el Visat Digital 100%

Programa

16:00-16:10 Presentació i benvinguda a càrrec de Jordi Gosalves, president del Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) i Marga Bonmatí, directora general de l’AOC

16:10-16:20 Introducció a la Jornada a càrrec de Sensi Gálvez, directora de Serveis al Col·legiat del CAATEEB.

16:10-16:20 “Com afecta la Llei 39 i 40/2015 a l’exercici professional i als tràmits administratius dels Aparelladors al Col·legi i les Administracions Públiques”, a càrrec de Marisa Mas, directora de serveis Jurídics del CAATEEB.

16:30-17:00 Ponència: “La Identitat digital dels Professionals. Situació i Perspectives”, a càrrec de Xavier Tarres, director general de Firmaprofesional.
Ponència “El signat de documents tècnics amb Certificats digitals. Tipus, modalitats, utilitats i exemples d’ús (e-Llicències, facturació electrònica, visats, etc)”, a càrrec de Magí Collboni, Channel Sales Manager de Firmaprofesional.

17:00-17:15 Presentació de la nova plataforma digital de serveis del CAATEEB. Serveis i funcionament, a càrrec de Marta E. Mulero, directora de Serveis interns del CAATEEB.

17:15 – 18:00 Presentació del Visat digital amb signatura electrònica a la nova plataforma i demostració amb cas pràctic, a càrrec de Sensi Gálvez, Directora de serveis al col·legiat i Maria Boladeres, Tècnica de Visats

18:00 – 18:15 Preguntes i Cloenda

Dia: 8 d’abril de 2019

Hora: de 16 a 18 hores

Lloc: Sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona. Bon Pastor, 5. 08021 Barcelona

Inscripcions: Per inscriure’s a la jornada cal trucar al telèfon 93 240 20 60 o enviar un correu electrònic a informacio@apabcn.cat

Més informació al web del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi