MOOC “De l’administració en paper a l’administració digital”

Data/Hora
26/06/2019
9:00 - 14:00


La tecnologia està transformant les administracions públiques catalanes i la manera com es relacionen amb la ciutadania. Amb la finalitat de proporcionar als empleats públics elements que els siguin útils per comprendre l’abast de l’administració digital i l’impacte que comportarà aquesta transformació, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha desenvolupat aquest curs en línia obert i massiu, MOOC (massive open online course).

Els objectius, els continguts i les activitats del curs han estat elaborats per Agustí Cerrillo, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Oberta de Catalunya, que ha investigat i publicat articles i monografies sobre l’administració digital, la transparència pública i la difusió i la reutilització d’informació pública a través d’Internet, l’ús de la intel·ligència artificial a les administracions públiques, la governança pública i la integritat pública i la prevenció de la corrupció.

El curs inclou també dues entrevistes: una amb Ester Manzano, directora general de Modernització i Innovació de l’Administració, i una altra amb Marga Bonmatí, directora de l’Administració Oberta de Catalunya.

En aquesta primera edició s’ofereixen 2.000 places, de les quals 1.400 són per al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, organismes i universitats públiques i 600 places per al personal de l’Administració local. Tindrà una durada d’una mica més de tres setmanes: entre el 3 i el 26 de juny. Aquest curs en línia ha estat dissenyat seguint el model pedagògic dels MOOC. S’hi combinen vídeos breus, en què el docent exposa els continguts principals de cada unitat, amb material complementari, entrevistes amb experts, exercicis d’autoavaluació i exemples pràctics.

Dates: del 3 al 26 de juny

Lloc: curs on-line

 

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi