Lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020

Data/Hora
05/05
17:00 - 18:30


L’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020 tindrà lloc el proper 5 de maig a les 17 hores a la Casa Golferichs, de Barcelona. El lliurament dels guardons comptarà amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i president de l’AOC, Jordi Puigneró i del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras.

A causa de l’actual situació de pandèmia, es recomana no celebrar actes en espais tancats on assisteixin un elevat nombre de persones. Per minimitzar riscos, l’acte es farà en un format  virtual per tots els ens que reben el reconeixement.

Aquesta és ja la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals.

L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa: 

  • Ajuntaments d’1 a 500 habitants 
  • Ajuntaments de 501 a 1.000 habitants 
  • Ajuntaments de 1.001 a 5.000 habitants 
  • Ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants 
  • Ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants 
  • Ajuntaments de més de 50.000 habitants 
  • Consells comarcals 

Deixa un comentari

X