Lliurament dels Premis Alfons Ortuño, 4a edició

Data/Hora
11/12/2018
17:00 - 19:00

Localització
Espai BITAL


L’Espai Bital, annex al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (c/ José Agustín Goytisolo, 22-28, L’Hospitalet de Llobregat) acollirà el proper dimarts 11 de desembre a partir de les 17 hores l’acte de lliurament de la quarta edició dels Premis Alfons Ortuño d’innovació i bones pràctiques a les administracions públiques catalanes, organitzats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

L’acte comptarà amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

Els Premis, creats per l’Escola el 2012, tenen una periodicitat biennal i honoren la memòria i trajectòria de de servei al país d’Alfons Ortuño Salazar (Oriola, 1948 – Barcelona, 2004) qui fou un exemple de servidor públic al Departament d’Economia i Finances -on va crear l’estructura i els fonaments de les finances de la Generalitat de Catalunya- i membre de la Sindicatura de Comptes en l’última etapa de la seva vida.

En la quarta edició s’han presentat vint-i-una candidatures per part de diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, entitats supramunicipals i ens locals de diversos punts de la geografia catalana. En concret, deu en la categoria ‘Transparència, bon govern i qualitat’, cinc en la categoria ‘Desenvolupament d’equips i de persones’, quatre en la categoria ‘Organització, processos i gestió econòmica’ i dues en la categoria ‘Serveis finalistes’.

L’accés a l’acte és obert a tothom però cal formalitzar la inscripció mitjançant el formulari.

L’EAPC posa a disposició de les persones assistents un servei de llançadora per anar i tornar de l’acte.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi