Jornada informativa sobre el programa WiFi4EU

Data/Hora
06/06/2019
9:45 - 14:00

Localització
Cibernàrium – Edifici Media TIC


150 ajuntaments catalans, d’un total de 734 ajuntaments a tot l’Estat espanyol, han resultat beneficiaris del programa WiFi4EU entre la primera i la segona convocatòria.

Degut al gran interès que ha generat aquest programa el Consorci Localret organitza una jornada informativa sobre el programa WiFi4EU que comptarà amb la participació de la Comissió Europea i de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Dia: 6 de juny

Hora: 9:45 hores

Lloc: Cibernàrium – Edifici Media TIC (C/ Roc Boronat, 117 Barcelona)

Programa

09:45 Acreditacions

10:00 Benvinguda a càrrec de l’Il·lm. Sr. Xavier Fonollosa i Comas, President del Consorci Localret i el Sr. Jordi Cases Pallarès, Secretari General de l’Ajuntament de Barcelona i del Consorci Localret.

10:15 “Mesures comunitàries per assolir un mercat únic digital: el programa WiFi4EU”, a càrrec de Fernando Ferrero Álvarez-Rementería, DG Communications Networks, Content and Technology. Comissió Europea.

11:00 “El marc regulatori per a la prestació de serveis de comunicacions electròniques sobre xarxes Wi-Fi”, a càrrec de Virginia Rodríguez Serrano, Subdirectora de Regulació de Comunicacions Electròniques. Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia.

11:45 Pausa cafè

12:15 “El programa WiFi4EU des de la perspectiva de la normativa sectorial estatal: qüestions pràctiques”. Amb la participació de:

  • Virginia Rodríguez Serrano, Subdirectora de Regulació de Comunicacions Electròniques. Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia
  • Fernando Ferrero Álvarez-Rementería, DG Communications Networks, Content and Technology. Comissió Europea.
  • Olga Díaz Benito, Cap de l’Àrea Jurídica. Consorci Localret.

13:15 Preguntes dels assistents i debat

Inscripcions: per assistir-hi cal emplenar el formulari d’inscripció a la Jornada informativa sobre el programa WiFi4E

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi