Jornada #eapcOpenLab: Dissenyar serveis: de serveis centrats en l’organització a centrats en les persones?

Data/Hora
30/09/2019
9:15 - 11:15

Localització
Escola d'Administració Pública de Catalunya


La desena sessió del cicle #eapcOpenLab porta per títol “Dissenyar serveis: de serveis centrats en l’organització a centrats en les persones?” i plantejarà com el disseny de serveis està introduint pràctiques i lògiques innovadores a l’administració arreu del món i a casa nostra. Conceptes com creativitat, entorns participatius, centrar-se en les persones, prototipar abans de pilotar han vingut per quedar-se, però què en sabeu de les bases teòriques darrera tot això? i, com s’aborda un projecte real amb aquesta disciplina?

En aquesta sessió abordarem el service dominant logic, i també què fan centenars de dissenyadors i dissenyadores treballant a l’administració del Regne Unit i de si funcionen o no els laboratoris d’innovació. No us estalviarem tampoc el bo, el lleig i el dolent d’un projecte amb disseny de serveis.

Dia: 30 de setembre

Hora: 9:15 – 11:15

Lloc: EAPC

Objectius
Reflexionar sobre l’abast i les possibilitats del disseny de serveis

Ponent

Itziar Pobes, Disenyadora de serveis i professora a Bau Centre Universitari de Disseny i Istituto Europeo di Design

Programa

1a part: la ponent farà una exposició del disseny de serveis, presentant breument algunes bases acadèmiques i metodològiques, així com experiències d’aplicació a les administracions públiques i al sector públic arreu del món. També explicarà en primera persona les experiències d’un projecte de llarg recorregut.

2a part: la conversa entre la ponent i les persones assistents facilitarà la resolució de dubtes i l’ampliació de la perspectiva del disseny de serveis i la seva implementació, també en entorns molt regulats i cultures de treball tradicionals.

Inscripcions

Les vies per inscriure’s en aquest curs són diferents en funció del col·lectiu al qual pertanyeu:

  • Personal de la Generalitat i personal de les universitats públiques catalanes
  • Personal de les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya
  • Personal de les administracions locals catalanes

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi