Jornada 3/3 – Cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local

Data/Hora
17/07/2019
10:00 - 18:00

Localització
Escola d'Administració Pública de Catalunya


L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza un cicle de benvinguda de tres jornades adreçat als nous regidors i regidores de l’Administració local amb la voluntat de transmetre’ls la cultura, els valors de govern i les eines necessàries per afrontar el nou repte amb el qual s’han compromès.

Aquest cicle de benvinguda consta de tres jornades i vol ser un espai de trobada on s’oferirà als nous electes una introducció al govern municipal, als seus principis reguladors i a les formes d’organització i de funcionament dels ajuntaments. Experts de les administracions públiques els iniciaran en els aspectes més rellevants de la gestió i l’organització municipal emmarcats en un moment de transformació profunda de les nostres organitzacions.

Jornada 3: 17 juliol

9.45 h Acreditacions

10.00 h “L’administració digital”, a càrrec del Sr. Mario Alguacil, director de l’Àrea de Govern Obert i Serveis Generals a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

11.00 h “Eines per a una administració digital”, a càrrec del Sr. Miquel Estapé de l’AOC.

12.00 h Pausa cafè

2.15 h “Territori, urbanisme i habitatge”, a càrrec del Sr. Xavier Ludevid, arquitecte, coordinador de l’Àrea de Cohesió Territorial de l’Ajuntament de Sabadell.

4.00 h Dinar networking

15.00 h “Transparència, bon govern”, a càrrec del Sr. Rafael Grasa, professor de Relacions Internacionals a la UAB.

16.00 h “Protecció de dades”, a càrrec del Sr. Carles Sanjosé, cap de l’Àrea d’Inspecció de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades.

17.30 h Cloenda institucional a càrrec del Sr. Miquel Àngel Escobar, secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran.

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció al cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local Fins el 25 de juny.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi