Jornada 2/3 – Cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local

Data/Hora
10/07/2019
9:30 - 18:00

Localització
Escola d'Administració Pública de Catalunya


L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza un cicle de benvinguda de tres jornades adreçat als nous regidors i regidores de l’Administració local amb la voluntat de transmetre’ls la cultura, els valors de govern i les eines necessàries per afrontar el nou repte amb el qual s’han compromès.

Aquest cicle de benvinguda consta de tres jornades i vol ser un espai de trobada on s’oferirà als nous electes una introducció al govern municipal, als seus principis reguladors i a les formes d’organització i de funcionament dels ajuntaments. Experts de les administracions públiques els iniciaran en els aspectes més rellevants de la gestió i l’organització municipal emmarcats en un moment de transformació profunda de les nostres organitzacions.

Jornada 2: 10 juliol

9.15 h Acreditacions

9.30 h “Disseny, planificació, execució i avaluació de polítiques públiques”, a càrrec del Sr. Ismael Peña, director general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

11.30 h Pausa cafè

11.45 h “Participació ciutadana”, a càrrec de la Sra. Laura Suñe, sub-directora general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

13.00h “La perspectiva de gènere en la gestió municipal”, a càrrec de la Sra. Carme Vidal, experta en polítiques públiques de Tamaia Viure sense Violències i col·laboradora de l’Institut Català de les Dones

14.00 h Pausa.

15.30 h “Contractació pública”, a càrrec del Sr. Antoni Calpe, interventor de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

16.30 h “Hisendes locals i pressupostos”, a càrrec de la Sra. Maite Vilalta, doctora en Ciències Econòmiques i professora d’Hisenda Pública.

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció al cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local Fins el 25 de juny.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi