Jornada 1/3 – Cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local

Data/Hora
03/07/2019
9:15 - 17:00

Localització
Escola d'Administració Pública de Catalunya


L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza un cicle de benvinguda de tres jornades adreçat als nous regidors i regidores de l’Administració local amb la voluntat de transmetre’ls la cultura, els valors de govern i les eines necessàries per afrontar el nou repte amb el qual s’han compromès.

Aquest cicle de benvinguda consta de tres jornades i vol ser un espai de trobada on s’oferirà als nous electes una introducció al govern municipal, als seus principis reguladors i a les formes d’organització i de funcionament dels ajuntaments. Experts de les administracions públiques els iniciaran en els aspectes més rellevants de la gestió i l’organització municipal emmarcats en un moment de transformació profunda de les nostres organitzacions.

Jornada 1: 3 juliol

9 h Acreditacions

9.15 h Benvinguda institucional a càrrec de l’Hble. Sr. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.

  • Intervenció del Sr. Xavier Gatius, secretari general del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i director en funcions de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

10.00 h “Organització i funcionament dels ens locals”, a càrrec del Sr. Antoni Merino, gerent de l’Ajuntament de Mataró.

12.00 h Pausa cafè

12.15 h “Personal al servei de l’Administració local”, a càrrec de la Sra. Virginia Valero, coordinadora adjunta de Recursos Humans, Organització i Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament de Sabadell.

14.00 h Pausa

15.30 h “Pla de desenvolupament directiu. De quines eines disposeu com a directius públics?”, a càrrec de la Sra. Eulàlia Pla, sub-directora general de Recerca i Formació en Alta Direcció a l’EAPC.

16.00 h El paper dels electes locals en la lluita contra la corrupció, a càrrec de la Sra. Olinda Anía, experta en polítiques de modernització i reforma de l’Administració, de la Secretaria d’Administració i Funció Pública de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció al cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local Fins el 25 de juny.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi