Inauguració de la 3a edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

Data/Hora
25/09/2020
16:00 - 19:00


El proper 25 de setembre s’iniciarà la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC.

La ponència inaugural, la realitzarà Genís Roca, arqueòleg de formació i consultor empresarial de professió, és fundador i president de Rocasalvatella.

La seva xerrada, sota el títol de “El govern digital i el govern obert: impactes en la revolució 4.0”, tractarà dels reptes de futur de les Administracions Públiques, en el context actual ja sigui des del costat de la tecnologia (IA, machine learning, etc.) o des del punt de vista institucional i social (ODS, marcs d’integritat, rendició de comptes).

Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert

La Diputació de Girona, la Fundació UdG, l’EAPC i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2020-2021, arrencarà la seva tercera edició.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.

Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Aquesta tercera edició compta amb la presència d’una trentena d’alumnes i més de 50 docents, que són principalment directius i professionals de les Administracions Públiques amb una àmplia i reconeguda carrera professional.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi