II Jornada sobre Interoperabilitat i Arxiu Electrònic

Mapa no disponible

Data/Hora
26/09/2017
8:30 - 14:00

Localització
CEDEX


El proper 26 de setembre el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública organitza la segona jornada sobre Interoperabilitat i Arxiu Electrònic d’àmbit internacional.

L’objectiu d’aquesta jornada és compartir experiències sobre la implantació de l’Interoperabilitat i, concretament, sobre els aspectes més relacionats amb la preservació dels actius digitals de les organitzacions. Aquesta jornada pretén ser un punt de trobada entre diferents administracions públiques, nacionals i internacionals i el sector privat que col·labori a la posada en comú de diferents punts de vista per assolir aquest repte tecnològic.

Comptarà amb la presència d’actors internacionals, la Comissió Europea i el Banco Iberoamericano de Desarrollo. La jornada està organitzada pel MINHAFP i compta amb la col·laboració del MECD, l’INAP, el Banco Iberoamericano de Desarrollo, la Comissió Europea i l’ONU.

Dia i hora: 26 de setembfre de 2017 a 8:30 hores

Lloc: CEDEX (C/ Alfonso XII, 3. Madrid)

Inscripcions: Cal emplenar el formulari d’inscripció a la II Jornada sobre Interoperabilitat i Arxiu Electrònic

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN