eapcOpenLab: Innovar els serveis públics

Mapa no disponible

Data/Hora
03/07/2018
10:00 - 15:00

Localització
Escola d'Administració Pública a Reus


L’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha acollit, des de 2013, totes les edicions de l’esdeveniment anual Barcelona GovJam. Les persones participants en tots aquets anys, i també l’EAPC, considerem que la metodologia innovadora de co-creació de serveis públics esdevé una eina molt interessant que cal incloure a l’ADN de les nostres organitzacions públiques i també del seu personal. Tanmateix considerem que cal dur a terme diverses activitats sobre aquest matèria arreu del nostre territori i per a diversitat d’administracions públiques.

Per aquest motiu enguany encetem el projecte de trobades territorials d’un dia de duració per a persones interessades en assistir a una jam de serveis públics arreu del territori, malgrat que sigui fora de les dates de la Global GovJam.

El primer dels esdeveniments territorials consistirà en un taller pràctic de cinc hores sobre tècniques d’innovació i disseny de serveis públics, impartit pels organitzadors de la Barcelona GovJam, amb la col·laboració de participants d’edicions anteriors d’aquest esdeveniment.

Durant el taller, els participants resoldran en petits equips un repte d’innovació, que consistirà a crear o millorar un servei públic en els àmbits de la transparència, la participació ciutadana, l’atenció ciutadana o l’experiència dels treballadors i treballadores públics. El repte es contextualitzarà en la realitat territorial del Camp de Tarragona.

El treball pràctic en un repte d’innovació servirà als participants per aprendre fent (learning by doing) i per reflexionar sobre aspectes clau relacionats amb la cultura de les administracions públiques.

Aquesta activitat s’adreça a persones que tinguin ganes i capacitat de promoure canvis a la seva organització o bé que tinguin ganes de conèixer aquesta metodologia de treball per aplicar-ho a les seves institucions.

Dia i hora: 3 de juliol, de 10 a 15 hores

Lloc: Instal·lacions de l’Escola a Reus. Centre de Formació i Estudis Agrorurals. Mas Sedó. Carretera de Riudoms, km 2,2. 43205 Reus

Inscripcions: Cal emplenar el formulari d’inscripció a la jornada “innovar els serveis públics”

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN