Democracy 4 All (D4a) – Blockchain for Governance

Data/Hora
06/10/2020 - 07/10/2020
11:00 - 16:00


La jornada Democracy 4 All (D4a) – Blockchain for Governance vol reflexionar sobre l’efecte que l’adopció de les plataformes Blockchain i tecnologies descentralitzades (DLTs), té en l’empoderament individual, la governança d’institucions i corporacions, i profunda transformació dels actors i processos econòmics tradicionals. El caràcter disruptiu i, alhora, obert de les DLTs i el Blockchain té, i tindrà cada vegada més, impacte sobre tots i cadascun de nosaltres. Obren un panorama nou que cal conèixer i gestionar adequadament.

La primera jornada de la conferència se centrarà en el perfeccionament democràtic i participació ciutadana, vot electrònic, privacitat vs. ciberseguretat, i la traçabilitat de les fonts en els mitjans de comunicació. La segona, en la descentralització financera, la digitalització de les monedes dels grans bancs centrals, i els actius digitals.

La segona edició de la conferència internacional Democracy 4 All (D4a) – Blockchain for Governance enguany, atesa la situació d’emergència sanitària, serà retransmesa en la seva totalitat en línia.

Quan: 6 i 7 d’otubre

Lloc: en línia

Podeu consutar el programa de la jornada “Democracy4all – Blockchain For Governance”

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció a la Jornada Democracy 4 All (D4a) – Blockchain for Governance

L’esdeveniment està coorganitzat pel Centre Blockchain de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, i esponsoritzat pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi