DecidimFest 2019

Data/Hora
29/10/2019 - 31/10/2019
9:00 - 18:00

Localització
Fàbrica de Creació Fabra i Coats


Amb el títol “Democràcia, tecnologia i futur“, en aquesta primera edició el DecidimFest us convida a pensar les relacions entre la tecnologia i els reptes de la democràcia en la societat-xarxa.

Amb més de 45 experts de l’àmbit de la democràcia participativa, les plataformes obertes, la privacitat i la democràcia econòmica i de dades, Decidim Fest presentarà un ampli programa de ponències, debats, tallers i un taller-instal·lació per a la creació d’un prototip d’una Sala de Control de Democràcia Augmentada.

El #DecidimFest inclourà 3 dies de ponències, debats, tallers i instal·lacions sobre les amenaces de la datacracia i el capitalisme de la vigilància, l’auge de la ultradreta digital, la potència del ciberfeminisme i la sororitat en xarxa, la necessitat d’una transició ecològica democràtica enfront de la crisi climàtica, la riquesa del programari lliure i el coneixement obert, la promesa de la democratització de les plataformes, les dades, i la intel·ligència artificial, la realitat de la participació en múltiples ciutats, i la centralitat del Decidim com a infraestructura i projecte tecnopolític des del qual pensar i intervenir en tots aquests fronts de lluita en la societat-xarxa.

Les jornades comptaran amb la presència institucional Joan Subirats, Marc Serra i Michael Donaldson, el nou comissionat d’Innovació Digital de Barcelona.

L’entrada és lliure i gratuïta, però es requereix inscripció.

Quan: 29, 30 i 31 d’octubre de 2019

Hora: de 9 a 18 hores

Lloc: Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Carrer de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona

Més informació sobre el #DecidimFest

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi