Cicle: “L’impuls del teletreball al món local”

Data/Hora
30/09/2020
11:45 - 13:00


La necessitat de garantir els serveis públics malgrat el confinament derivat de la pandèmia ha dut a moltes administracions a plantejar-se el teletreball com a modalitat de prestació de serveis. Aquest cicle va orientat a compartir algunes de les experiències actuals i debatre sobre el model de teletreball més adient i com implantar-lo.

El propòsit és fomentar el teletreball com a sistema d’organització flexible de la jornada laboral a les administracions locals com una peça cabdal per contribuir a les polítiques de reorganització dels horaris que es deriven dels compromisos establerts en el Pacte per la Reforma Horària.

L’objectiu d’aquest cicle és dotar les corporacions locals d’elements de debat i reflexió a l’hora d’implantar la modalitat de treball a distància en les seves organitzacions.

El cicle va adreçat a comandaments i unitats implicades en la definició d’un projecte de teletreball a les administracions públiques locals (RH, àrea TIC, gerència, càrrecs electes, responsables de prevenció de riscos laborals…).

Aquest cicle consta de cinc sessions, d’una hora i quart de durada cadascuna, que tindran lloc entre el 30 de setembre i el 9 d’octubre.

Consulteu el programa del cicle “L’impuls del teletreball al món local”

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi