Cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local

Data/Hora
03/07/2019
9:15 - 17:15

Localització
Escola d'Administració Pública de Catalunya


L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza un cicle de benvinguda de tres jornades adreçat als nous regidors i regidores de l’Administració local amb la voluntat de transmetre’ls la cultura, els valors de govern i les eines necessàries per afrontar el nou repte amb el qual s’han compromès.

Aquest cicle de benvinguda consta de tres jornades i vol ser un espai de trobada on s’oferirà als nous electes una introducció al govern municipal, als seus principis reguladors i a les formes d’organització i de funcionament dels ajuntaments. Experts de les administracions públiques els iniciaran en els aspectes més rellevants de la gestió i l’organització municipal emmarcats en un moment de transformació profunda de les nostres organitzacions.

La primera jornada del cicle tindrà lloc el 3 de juliol i comptarà amb l’obertura a càrrec de l’Hble. Sr. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Objectius

  • Obtenir un marc conceptual de referència del govern municipal i els seus reptes principals
  • Conèixer les eines necessàries per poder donar resposta als requeriments de la gestió municipal

Destinataris

Alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels ajuntaments de Catalunya.

Dies: El cicle consta de 3 parts:

  • Jornada 1: 3 de juliol. De 9:15 a 17 hores. Programa
  • Jornada 2: 10 de juli0l. De 9:30 a 18 hores. Programa
  • Jornada 3: 17 de juliol. De 10:00 a 18 hores. Programa

Lloc: Escola d’Administració Pública (carrer Girona, 20, Barcelona)

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció al cicle de benvinguda per a nous regidors i regidores de l’Administració local Fins el 25 de juny.

Podeu seguir l’emissió en directe

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi