Blockchain Challenge

Data/Hora
30/11/2019 - 01/12/2019
11:00

Localització
Espai BITAL


Blockchain Challenge és una hackató presencial de 24h de durada (non stop) per definir i desenvolupar un sistema basat en tecnologia Blockchain.

OBJECTIUS DE LA COMPETICIÓ

  • Identificar als ciutadans i les activitats econòmiques generadores de residus municipals utilitzant una aplicació mòbil i enregistrar el seu comportament a la cadena de blocs, vers la recollida selectiva, per tal de d’incentivar un bon comportament per part del ciutadà i de cada activitat econòmica que produeix residus municipals.
  • Promoure l’ús de la tecnologia Blockchain i les noves tecnologies a través de la definició i desenvolupament de noves propostes per a un sistema de seguiment, monitoratge i incentivació de la recollida selectiva de residus municipals.
  • Crear un ecosistema d’inspiració i networking entre els experts en tecnologia Blockchain, programadors/es, desenvolupadors/es UX/UI i, així com d’altres perfils amb els quals compartir coneixements i experiències.

Dia i hora: de dissabte 30 de novembre a les 11:00h fins diumenge 1 de desembre a les 11:00h

Lloc: Espai BITAL. Carrer de José Agustín Goytisolo, 22, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Inscripcions: cal emplenar el formulari d’inscripció a la Blockchain challenge

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Icona d'un globus terraqüi