Acte per celebrar el “Dia Internacional de les dades obertes”

Data/Hora
11/03
16:00 - 18:00


El dia 6 de març se celebra el Dia Internacional de les Dades Obertes, un esdeveniment per donar a conèixer la importància i el potencial de les dades obertes al voltant del món. La Secretaria de Transparència i Govern Obert se suma a la celebració del Dia Internacional de Dades Obertes amb un acte virtual obert a tothom que tindrà lloc el dia 11 de març a partir de les 16.00h. La informació sobre aquest acte es farà pública a través dels comptes de twitter @opendatacat i @governobertcat.

L’Open Data Day és una jornada de celebració en què grups de tot el món organitzen esdeveniments locals que utilitzen dades obertes per crear aplicacions, visualitzacions, alliberar dades o publicar anàlisi i compartir-lo entre les seves comunitats. Enguany, els organitzadors han volgut enfocar la celebració en quatre àrees per a les quals l’obertura de dades és cabdal:

  • Dades ambientals
  • Rastreig de fluxos de diners públics
  • Mapeig obert
  • Desenvolupament equitatiu

Tots aquells dissenyadors, desenvolupadors, especialistes en estadística i professionals en general que celebrin alguna activitat que fomenti l’ús de les dades obertes són cridats a detallar el seu projecte a la pàgina web Open Data Day 2021, on també s’ofereixen possibles fonts de dades, recursos i idees.

Deixa un comentari

X