61 Sessió Web “Què entenem per Ecosistema de la Governança Pública”

Data/Hora
07/04
09:00 - 09:30


Les democràcies liberals són filles dels canvis provocats per les revolucions científica i industrial, principalment, per respondre a la manera estàtica de governar dels poders tradicionals.

Segons la tecnopolítica, en l’actual model social el coneixement i els instruments s’han democratitzat sobre manera i han configurat un ecosistema amb uns actors (ciutadania, empreses, entitats) que solen actuar i prendre decisions més de pressa que les seves institucions. Per tant, ara ja no importa tant dissenyar governs sinó encertar les seves estratègies de governança.

En aquest nou entorn, quin ha de ser el rol de l’Administració pública? I el de l’Escola d’Administració Pública? Com han de ser els servidors públics en aquesta societat digital i en xarxa? I els dirigents?

Apunta’t a conèixer les possibles respostes, el dijous 7 d’abril de 2022, de 9 a 9:30 hores, a la 61 Sessió Web ‘Què entenem per Ecosistema de la Governança Pública’, a càrrec d’Ismael Peña-López, director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Dia: 7 abril

Hora: de 9 a 9:30

Lloc: La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari 

Més informació al web de l’EAPC.

 

 

X