1a sessió del Cicle Teletreball: “Cap a l’oficina 360”

Data/Hora
30/09/2020
12:00 - 13:15


La necessitat de garantir els serveis públics malgrat el confinament derivat de la pandèmia ha dut a moltes administracions a plantejar-se el teletreball com a modalitat de prestació de serveis. Aquest cicle, que consta de 5 sessions, va orientat a compartir algunes de les experiències actuals i debatre sobre el model de teletreball més adient i com implantar-lo.

El propòsit és fomentar el teletreball com a sistema d’organització flexible de la jornada laboral a les administracions locals com una peça cabdal per contribuir a les polítiques de reorganització dels horaris que es deriven dels compromisos establerts en el Pacte per la Reforma Horària.

L’objectiu d’aquest cicle és dotar les corporacions locals d’elements de debat i reflexió a l’hora d’implantar la modalitat de treball a distància en les seves organitzacions.

El cicle va adreçat a comandaments i unitats implicades en la definició d’un projecte de teletreball a les administracions públiques locals (RH, àrea TIC, gerència, càrrecs electes, responsables de prevenció de riscos laborals…).

1a sessió: Cap a l’oficina 360. 

12.00 – 12.15 h: Benvinguda i presentació del cicle a càrrec del Sr. Xavier Gatius, secretari general del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, i director de l’Escola d’Administració pública de Catalunya; del Sr. Miquel Angel Escobar, secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, i del Sr. Alexis Serra, director de l’Oficina per a la Reforma Horària.

12.15 – 13.15 h: “L’Oficina digital i el perfil del treball en mobilitat. Diagnosi de la nostra organització. El rol dels càrrecs electes”, a càrrec de la Sra. Ester Manzano, directora general d’Administració Digital.

Formulari d’inscripció a la 1a sessió del cicle, obert fins al 27 de setembre de 2020.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi