El servei per a l’adhesió a la Xarxa punt TIC es publica a EACAT

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori publica el servei d’adhesió a la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Aquesta xarxa està formada per un ventall d’espais, recursos i eines al servei de l’alfabetització i l’apoderament digitals de la ciutadania, que ofereixen acompanyament, formació i projectes amb un gran impacte social al territori.

Els Punt TIC són una eina bàsica per fomentar l’ús segur i responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació. També contribueixen a cohesionar digitalment el país a través d’una ciutadania apoderada, crítica i participativa.

Així aquesta comunitat està formada per entitats públiques i privades, d’àmbit local o comarcal, com ara telecentres de telebreball, espais municipals de formació en tecnologia, centres per a la promoció del programari lliure, biblioteques, escoles, labs d’innovació ciutadana i fablabs.

A partir d’ara els ens locals podran demanar només a través d’EACAT l’adhesió o la baixa d’un espai o un centre a la Xarxa Punt TIC.

Per tramitar aneu a Tràmits, en el Catàleg de tràmits i, concretament, al servei VPD – Xarxa punt TIC.