Hem actualitzat els indicadors de l’Índex de Maduresa Digital 2020 amb les vostres esmenes

Des de l’AOC hem revisat les esmenes que ens heu enviat per corregir els indicadors que determinen l’Índex de Maduresa Digital (IMD) dels ajuntaments i consells comarcals. La immensa majoria ja estan incorporades i només quedar contractar alguns casos concrets excepcionals. Volem agrair-vos la vostra col·laboració per generar uns indicadors objectivables i rigorosos.

Hem actualitzat la informació disponible amb les següents dades:

  • Esmenes presentades pels ajuntaments i consells comarcals
  • Dades d’activitat associada als serveis de l’Administració General de l’Estat: Cl@ve i FACE
  • Dades de l’activitat de les administracions locals usuàries de Gestiona – EsPúblico.

Com puc revisar les dades actualitzades de l’Índex de Maduresa Digital?

Podeu revisar les dades de la vostra entitat accedint al web on recollim els indicadors de l’Índex de Maduresa Digital.

Com elaborem l’Índex de Maduresa digital?

Per elaborar l’Índex de Maduresa Digital (IMD) dels ajuntaments i consells comarcals, es tenen en compte les dades d’ús dels serveis AOC, l’anàlisi dels webs dels ens locals i les esmenes que ens envien els ens implicats.

Què és l’índex de maduresa digital?

L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant en l’àmbit estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic. Podeu ampliar informació sobre la metodologia per elaborar l’Índex de Maduresa Digital.

Aquest índex ens serveix per determinar els ens que rebran els Reconeixements d’Administració Oberta, uns guardons que el Consorci AOC atorga cada any a les administracions locals capdavanteres en transformació digital.