Revisa els indicadors de l’Índex de Maduresa Digital 2020 del teu ajuntament o consell comarcal

A l’AOC estem revisant la informació que ens donen els indicadors que determinen l’Índex de Maduresa Digital (IMD) dels ajuntaments i consells comarcals i que ens serviran per crear la llista d’ens guardonats amb els Reconeixements d’Administració Oberta, uns guardons que el Consorci AOC atorga cada any a les administracions locals capdavanteres en transformació digital.

Per elaborar l’Índex de Maduresa Digital (IMD) dels ajuntaments i consells comarcals, es tenen en compte les dades d’ús dels serveis AOC, l’anàlisi dels webs dels ens locals i les esmenes que ens envien els ens implicats. És per aquest motiu que fem una crida a revisar les dades de cada ens per ajustar l’Índex de Maduresa Digital 2020.

Podeu revisar les dades del vostre ens accedint al web on recollim els indicadors de l’Índex de Maduresa Digital.

Un cop revisada la informació i en cas que hagueu trobat alguna dada inexacta podeu enviar les vostres esmenes mitjançant el formulari d’esmenes de l’Índex de Maduresa Digital 2020. Important: Si el vostre ens no està integrat de forma efectiva amb el servei MUX de l’AOC, cal que informeu al formulari d’esmenes el número de registres totals d’entrada i de sortida del vostre ens. Aquesta dada és molt important per l’elaboració de l’índex.

La data límit per enviar les esmenes és el proper 21 de febrer de 2021.

L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic. Podeu ampliar informació sobre la metodologia per elaborar l’Índex de Maduresa Digital.