Jornada “Processos d’innovació per a administracions locals”

El dia 26 de novembre, de 10 h a 12 h, tindrà lloc la jornada “Processos d’innovació per a administracions locals” un esdeveniment virtual que coordinen de forma conjunta el Laboratori SmartCatalonia del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l’AOC, a fi de crear sinergies entre les comunitats i compartir coneixements que puguin ser profitosos pels municipis catalans.

La jornada començarà amb la presentació de l’activitat de la iniciativa SmartCatalonia i l’eina Tellfy. Continuarà amb una taula rodona conduïda per l’AOC en la que s’exposaran tres experiències innovadores al món local:

  • El valor de les dades en temps de Covid19 (Ajuntament de Tarragona)
  • Mapeig de la contaminació de la ciutat (Ajuntament de Girona)
  • Intel·ligència artificial per controlar l’aforament a les platges (Ajuntament de Salou)

Tot seguit, una xerrada sobre innovació en la licitació pública i presentació de les clàusules “smart”. I per acabar, un debat obert entre els ponents i preguntes de l’audiència en línia.

Podeu consultar el programa complet de la Jornada “Processos d’innovació per a administracions locals” que s’emetrà a través del canal de Youtube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

El formulari per inscriure’s estarà disponible en la mateixa pàgina del programa pròximament.