Jornada “Processos d’innovació per a administracions locals”

El dia 26 de novembre, de 10 h a 12 h, tindrà lloc la jornada “Processos d’innovació per a administracions locals” un esdeveniment virtual que coordinen de forma conjunta el Laboratori SmartCatalonia del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l’AOC, a fi de crear sinergies entre les comunitats i compartir coneixements que puguin ser profitosos pels municipis catalans.

La jornada començarà amb la presentació de l’activitat de la iniciativa SmartCatalonia i l’eina Tellfy. Continuarà amb una taula rodona conduïda per l’AOC en la que s’exposaran tres experiències innovadores al món local:

  • El valor de les dades en temps de Covid19 (Ajuntament de Tarragona)
  • Mapeig de la contaminació de la ciutat (Ajuntament de Girona)
  • Intel·ligència artificial per controlar l’aforament a les platges (Ajuntament de Salou)

Tot seguit, una xerrada sobre innovació en la licitació pública i presentació de les clàusules “smart”. I per acabar, un debat obert entre els ponents i preguntes de l’audiència en línia.

Podeu consultar el programa complet de la Jornada “Processos d’innovació per a administracions locals” que s’emetrà a través del canal de Youtube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

El formulari per inscriure’s estarà disponible en la mateixa pàgina del programa pròximament.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi