L’idCAT Certificat s’independitza dels navegadors

El proper dia 7 de setembre a les 15h direm adéu a la dependència que darrerament ha tingut l’idCAT Certificat dels diferents navegadors i sistemes operatius.

Estrenem, doncs, un nou format d’idCAT Certificat que permetrà la seva descàrrega des de QUALSEVOL navegador i la seva còpia allà a on es desitgi. Aquest nou format, que és coneix tècnicament com a “.p12” o “pfx” és, bàsicament, el típic fitxer instal·lable però que, en aquest cas, conté un certificat.

Trobareu tota la informació a la Faq de descàrrega de l’idCAT.

Aquest canvi, que simplificarà enormement l’ús del servei, no implicarà una tallada del Servei i serà operatiu el mateix dia.

4 Comentaris

 1. maria r. puigmal puigbo

  hola bon dia. Fa alguns dies vaig iniciar els tràmits per aconseguir el certificaqt de la firma digital des de l’Ajuntament de la meva localitat. Al intentaxrf anar regularitzant, sempre em sprtia un missatge de que estaben actualitzant el sistema. total, que a dia d’avui, no sé si s’ha tramitat o no. en cas que fgos que no, em podrian orientar sobre les gestions que he de ver??? Moltres gràcies.

 2. Bon dia,
  Aquesta notícia fa referència només a la part del ciutadà? Els Operadors IDCAT encara hauran d’utilitzar Internet Explorer per tramitar?

  Gràcies

  1. Hola Eloy

   per als operadors encara s’ha de continuar funcionant amb explorer. Estem treballant per que en el 2021 sigui autònom dels navegadors

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi