Reserva la data per als “Moments Govern Digital”

El proper mes d’octubre teniu una cita amb els “Moments  Govern Digital”, les sessions virtuals de govern digital que tindran com a fil conductor un dels eixos més ben valorats, i tractats, al Congrés de Govern Digital 2019 i que ha cobrat especial rellevància els darrers mesos a causa del confinament provocat per la COVID-19: ”Canvi cultural i noves formes de treballar“.

Estem treballant al voltant d’aquest eix temàtic en dues sessions que se celebraran els dies 8 i 15 d’octubre i que tindran una durada aproximada  de 3 hores.

Aquests primers “Moments Govern Digital” tenen per objectiu identificar noves formes d’organitzar-se, de fer equip i de treballar, així com facilitar eines de treball a distància per facilitar la relació amb la ciutadania. Aquestes sessions estan adreçades a tot el personal de l’administració pública i especialment al del món local .

Les sessions seran virtuals, dinàmiques i participatives. El punt de partida serà un vídeo-conversa que estarà disponible dies abans de la sessió i a partir del qual giraran les intervencions dels ponents i els debats posteriors per fer intercanvi d’idees.

Reserva ara a la teva agenda els dies 8 i 15 d’octubre per veure’ns virtualment als “Moments Govern Digital”

Properament us donarem més informació i indicacions de com inscriure-us.