T’interessa el Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local? Sessió informativa el 29 de maig

El proper mes de setembre de 2020 s’iniciarà la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzada per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC.

El proper 29 de maig, us convidem a assistir a la xerrada de Carles Ramió titulada Crisi de la COVID-19 i transformació de la gestió pública“, i a posteriori, es realitzarà una sessió informativa sobre el postgrau.

La conferència pretén reflexionar sobre la importància de la crisi de la covid19 com a palanca de canvi de la transformació de la gestió pública.

Agenda de la jornada

  • 18:30-19:30h: Xerrada de Carles Ramió
  • 19:30-20:00h: Sessió informativa sobre la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local per aquells assistents que hi estiguin interessats

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a través de videoconferència. Per apuntar-vos a la mateixa, cal que ompliu el següent formulari

Posteriorment us farem arribar l’enllaç a la sessió i la contrasenya d’accés.

Postgrau: edició presencial i en línia 

La Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC, organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2020-2022, arrencarà la seva tercera edició.

Aquesta edició, com a novetat combinarà la presencialitat amb les classes en línia, per tal de poder fer-lo extensiu al màxim número de treballadors públics.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

La matrícula per inscriure’s al Postgrau s’obrirà el proper 2 de juny. Podeu obtenir més informació al web del programa.