Consulta les Entitats de Registre IdCAT actives

Davant de la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus és important disposar d’informació actualitzada de les Entitats de Registre idCAT actives que permeten lliurar certificats digitals als ciutadans (especialment autònoms) que tenen l’obligació de fer tràmits electrònics que només es poden fer amb aquest mitjà.

Podeu consultar el Mapa de les Entitats de Registre idCAT obertes que hem elaborat a partir de la informació de l’activitat de les administracions catalanes dels darrers 15 dies.

Si heu de recollir el vostre idCAT certificat contacteu primer per telèfon amb la vostra entitat abans d’anar-hi i confirmeu que us emetran el certificat. Pregunteu: horari, si cal cita prèvia, si l’emeten a persones d’altres municipis o només en casos d’urgència

Recomanacions: demana el teu idCAT Mòbil o renova el teu idCAT Certificat

Us recomanem que, en qualsevol cas, demaneu l’idCAT Mòbil, el certificat per a la ciutadania que es pot obtenir telemàticament amb el DNI i la targeta sanitària. Amb l’idCAT Mòbil podeu fer la majoria dels tràmits amb les administracions catalanes.

Si ja teniu idCAT Certificat però us caduca per primer cop properament, cal que el renoveu abans que caduqui perquè, molt probablement, no podreu obtenir-ne un de nou en una oficina presencial fins que no quedi sense efecte l’estat alarma. Per renovar el certificat idCAT heu d’accedir al web www.idcat.cat i seleccionar l’opció “renovar el certificat”.

Aquesta opció només és vàlida per a primeres caducitats, és a dir, si ja vau renovar el certificat anteriorment no podreu fer l’autorenovació perquè s’han superat els 5 anys de la darrera personació.

Emissió de Certificats Digitals per videoconferència

Per altra banda, us informem que hi ha prestadors de serveis de confiança que emeten certificats per videoconferència amb un cost i ho han comunicat al al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital

17 Comentaris

 1. Bon dia,
  Avui he vist que se m’ha caducat el meu certificat digital. No vaig rebre la notificació ja que des de que la vaig sol.licitar, vaig haver de canviar de mail i no vaig poder recuperar ni accedir de nou al meu correu.
  Amb la situació actual hi ha alguna manera de renovar-la telemàticament? Ho he provat accedint a la web a l’apartat de renovació però em treu un error.
  Gràcies!

 2. Maria Mercedes García Jordana

  Bon dia!
  He rebut el correu on em notifiqueu que ha caducat el certificat IDCAT, he de demanar cita prèvia per a la renovació?
  Com que ja és la segona renovació no m’ho deixa fer des de casa. Si és així em podeu dir on la he de demanar?
  Gràcies i bon confinament.

  Mercè García Jordana

  1. Hola buenas noche me encuentro en tarragona mi pregunta es la siguiente quisiera sacar mi certificado digital por primera vez pero no se si lo hacen presencial por cita o se puede hacer telematicamente espero su respuesta muchas gracias

 3. Para obtener el IdCAT solo hay un lugar disponible en Barcelona para tramitarlo (Via Laietana 58) pero no hay manera de obtener una cita. Me dicen en asistencia telefónica en el COAC que debo llamar al 012 , en el 012 me dicen que ellos no pueden hacerlo que debo llamar al 010, en el 010 me dicen que ellos tampoco pueden hacerlo, que debo hacerlo por esta web. En la web dice que debo llamar al 012. Para

 4. Hola buen día, quiero hacer la solicitud del certificado digital ya he visto que se debe hacer la solicitud rellenando el formulario pero para continuar el proceso se debe hacer en una entidad de registro idcat, la pregunta seria: ¿hay alguna oficina en sabadell y a la fecha se encuentra trabajando con normalidad?

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN