L’AOC participa a la MWC de Ribera d’Ebre per explicar als ens locals com publicar dades obertes

Logo Mobile Week CatalunyaEl proper 20 de febrer l’AOC presenta la seva estratègia de Dades Obertes a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc de la Mobile Week de Catalunya que se celebra arreu del territori català del 20 al 29 de febrer de 2020.

La comarca de la Ribera d’Ebre ha estat escollida per segon any consecutiu com a seu de la Mobile Week Catalunya i l’AOC hi col·labora amb la participació del cap de servei de Govern Obert, Ferran Farriol, que exposarà quina és l’estratègia de dades obertes que impulsa l’AOC i que els ens locals poden implementar a les seves organitzacions.

A més de donar a conèixer el portal de dades obertes i les seves funcionalitats, Ferran Farriol detallarà exemples pràctics d’ajuntaments que han avançat en l’automatització d’ítems del seu portal de transparència utilitzant les seves pròpies dades obertes com a font de dades.

La Mobile Week Catalunya, que se celebra al voltant del MWC Barcelona, té per objectiu estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital. L’edició de 2020 triplica les seus de la Mobile Week Catalunya 2019, que passa de cinc emplaçaments als quinze de l’edició d’enguany.

Hi participen 6 municipis de la demarcació de Barcelona: Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú; 2 de la Catalunya Central: Igualada i Vic; 3 de les comarques gironines : Girona, Olot i Riudellots de la Selva; 1 del Camp de Tarragona: Reus i 1 de Ponent: Mollerusa. A aquests emplaçaments cal sumar-hi la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu, amb activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Dia: 20 de febrer de 2020
Hora: de 12 a 14 hores
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre
(C. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre)M