ARP – Sol·licitud d’informe de segregacions de finques rústiques

Finca rústicaEl Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació publica el servei ARP – Segregacions de finques rústiques, per sol·licitar l’informe preceptiu del Departament compenent en matèria d’agicultura quan es pretén segregar finques rústiques per sota de les unitats mínimes de conreu i forestal.

Comentaris

 • LLUIS XAVIER COLL MESTRES ha dit:

  Bon dia.
  Estem tramitant una segregació d’una finca rustica al cantó de l’aparcament del poliesportiu de torrelavit i que ja fa anys que es dedica a aparcament municipal. Ara es vol formalitzar la compravenda perque aquest terreny passi a ser definitivament municipal.
  El terreny es segrega de una parcel.la agrària de mes de 15 hes i s’adjunta a un terreny de propietat municipal (poliesportiu i aparcament actual d’aquest). segons el DECRET 169/1983, de 12 d’abril, sobre Unitats Mínimes de Conreu
  Article tercer cas 2on: Quan la porció que es vagi a segregar es vulgui destinar de manera efectiva i dins de l’any següent a qualsevol tipus d’edificació o construcció permanent, a fins industrials o altres de caràcter no agrari. Aleshores haurà d’obtenir-se prèviament l’autorització prevista als articles 44 i 45 del Reglament de Gestió Urbanística, juntament amb l’informe favorable del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.
  Aquest terreny passarà a tenir un ús no agrari en un període de menys d’un any (ja el té) , per tant compliria en principi els requisits.
  On s’hauria de presentar la sol.licitut d’autorització? En quin format? pot tenir algún problema?. Segons ha dit el Notari al secretari de l’Ajuntament de Torrelavit , si el DARP dona l’autorització ell ho tramita.
  MOltes gracies per la vostra atenció i esperant una resposta ràpida.
  Lluís Coll

  • pmatllo ha dit:

   Bon dia,

   Gràcies per la confiança i ens agradaria poder ajudar-te, però el Consorci AOC no té competència sobre aquest tema, t’has de dirigir al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que és qui la ostenta.

   Una salutació cordial,

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *