MyGov posarà a disposició de la ciutadania la seves gestions i dades personals de totes les administracions

Les relacions administració-ciutadà “de tota la vida” no funcionen. Estan dissenyades per satisfer els interessos dels organismes que gestionen els serveis públics i no resolen, de manera satisfactòria, les necessitats i les expectatives de la gent.

A l’AOC treballem per trobar una solució digital que millori les relacions de la ciutadania amb l’administració pública; que ofereixi una visió integrada de tots els tràmits i gestions del conjunt de les administracions, que sigui personalitzada (perquè no tothom necessita el mateix) i proactiva (perquè és l’administració qui s’ha apropar a la ciutadania i no al revés). A aquesta solució digital li diem MyGov: l’Administració a les teves mans.

Amb MyGov les persones disposarem d’un espai digital per relacionar-nos amb l’administració de manera àgil, ràpida i segura. El servei ens permetrà:

 • Realitzar el seguiment de la nostra activitat amb l’administració: estat de les sol·licituds, notificacions i comunicacions rebudes, consulta dels expedients, etc.
 • Conèixer i accedir a les dades personals en poder de l’administració així com generar els documents acreditatius que necessitem: volant de padró, certificat d’estar al corrent d’obligacions tributàries, vida laboral, etc.
 • Conèixer els intercanvis que realitzen les administracions de les  nostres dades i amb quina finalitat ho fan.

El servei MyGov inclourà la possibilitat de rebre avisos per SMS o correu electrònic de les campanyes, convocatòries públiques i altres actuacions que siguin del nostre interès.

Si vols conèixer amb detall com hem dissenyat i implementat el primer prototip del servei, pots consultar la fitxa del projecte MyGov: L’administració a les teves mans.

Però això no acaba aquí. El projecte MyGov està evolucionant i necessitem del teu coneixement i experiència per continuar. T’animem a involucrar-te a través de l’espai Laboratori AOC: MyGov

Entra, experimenta, i fes-nos arribar els teus comentaris i suggeriments! La millora de les relacions de la ciutadania amb l’administració pública també està a les teves mans.

Comentaris

 • Jordi Ayza Graells ha dit:

  Bon dia,
  M’he donat d’alta a l’espai laboratori. He consultat la meva Activitat.
  Per defecte apareix la meva activitat dels darrers 3 mesos, que és nula. Em sembla bé el període per defecte i és correcte el contingut que apareix (nul).
  He volgut consultar tota la meva activitat. Em torna a aparèixer “cap activitat” però no em diu des de quina data m’està oferint informació. Suposo que les dades d’informació d’activitat estat limitades a partir d’una data inicial que desconec. Per tan, també desconec si la informació que hi apareix és complerta.
  Crec que MyGorv pot ser una bona iniciativa. Desitjo que es desenvolupi amb agilitat.
  Jordi

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *