Arrenca la 2a edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

Inauguració 2a edició PostgrauEl passat 27 de setembre arrencà la segona edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG i la Diputació de Girona, i amb la col·laboració del Consorci AOC i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Pau Presas, vicepresident de la Diputació de Girona, juntament amb Pilar Marquès, directora general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (Fundació UdG); Eulàlia Pla, subdirectora general de Recerca i Formació en Alta Direcció (Escola d’Administració Pública de Catalunya); Miquel Estapé, subdirector d’Innovació del Consorci AOC, i Borja Colón de Carvajal Fibla, directiu públic professional i cap del Servei d’Administració i Innovació Pública de la Diputació de Castelló de la Plana, van presentar aquesta segona edició i van donar-ne el tret de sortida.

La ponència inaugural, amb el títol “El govern digital i el govern obert: impactes en la revolució 4.0”, la realitzà Borja Colón, que reflexionà sobre els reptes de futur de les Administracions Públiques, en el context actual tant des del costat de la tecnologia (IA, machine learning, etc.) com des del punt de vista institucional i social (ODS, marcs d’integritat, rendició de comptes). Podeu visualitzar aquesta ponència en el nostre canal de Youtube.

Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert

La Diputació de Girona i la Fundació UdG, amb la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2019-2020, arrencarà la seva segona edició.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Aquesta segona edició compta amb la presència d’una trentena d’alumnes i més de 50 docents, que són principalment directius i professionals de les Administracions Públiques amb una àmplia i reconeguda carrera professional.