El Congrés de Govern Digital tanca l’edició 2019 amb èxit de participació

Congrés de Govern DigitalMirades de complicitat; abraçades i rialles de retrobament; espais plens a vessar; intercanvis de telèfons i correus; solucions compartides per a problemes comuns; idees per a nous projectes, algunes revolucionàries i algunes fins i tot un pèl esbojarrades però transformadores.

Més de 1400 assistents provinents de tot el sector públic català i de les empreses líders en el sector de la transformació digital a Catalunya; plegats connectant experiències revolucionàries per construir una administració més oberta i digital.

Aprofitem per recordar-vos algunes informacions que creiem que poden ser del vostre interés i que estarán disponibles en els propers dies:

Esperem torna-vos a trobar en la propera edició del Congrés de #GovernDigital i connectar junts de nou experiències revolucionàries!

1 Comentaris

  1. Bon dia,
    Voldria saber si estan penjats totes les ponències del congrès? Busco la que va presentar la Magda Lorente sobre el poliamor i també la que va fer l’Ajuntament de Sabadell sobre la borsa de treball i no aconsegueixo trobar-les.
    A més, voldria saber quan penjareu els documents per poder disposar-ne perquè ho he intentat i no ho sé veure.
    Gràcies per endavant

Icona d'un globus terraqüi