Matricula’t a la 2a edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local!

Imatge web Postgrau vista des del mòbilEl proper 3 de juny s’obre la matrícula per a la segona edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG i la Diputació de Girona, i amb la col·laboració del Consorci AOC.

El Postgrau, que iniciarà les classes el proper mes de setembre, té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Podeu obtenir més informació al web del programa.

Sessió informativa

El proper 18 de maig, us convidem a assistir a la xerrada del Xavier Marcet titulada “L’administració serà digital i amb talent o no serà: l’apoderament de les persones a les administracions públiques”, on a posteriori, es realitzarà una sessió informativa sobre el postgrau.

La conferència del Xavier Marcet pretén reflexionar sobre la importància de la gestió del talent a les administracions públiques, on la tecnologia i el nou model de management públic juguen un paper important per a l’apoderament dels treballadors públics.

Agenda

L’agenda de la jornada serà la següent:

  • 10:30-10:45: Registre
  • 10:45-11:30h: Cafè de benvinguda i networking entre els assistents
  • 11:30-13:00h: Xerrada del Xavier Marcet
  • 13:00-14:00h: Sessió informativa sobre la segona edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local per aquells assistents que hi estiguin interessats

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a l’Auditori Manel Xifra, Edifici Narcís Monturiol, Emili Grahit, 91, Parc Tecnològic de la Universitat de Girona (Girona). Per apuntar-vos a la mateixa, cal que ompliu el següent formulari