Congrés de Govern Digital 2019: envia’ns la teva proposta!

El Congrés de Govern Digital es realitzarà els dies 17 i 18 de setembre de 2019 a l’Auditori AXA de Barcelona.

El Congrés és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital. Aquesta edició pretén posar èmfasi en totes aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball de les administracions públiques, amb l’objectiu de donar resposta als nous reptes que ens toquen afrontar derivats de la veritable revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

En aquest sentit, el programa se centrarà en presentar iniciatives de les administracions públiques de Catalunya, al voltant d’aquests eixos:

  • Model de relació amb els seus públics (ciutadania /empresa)
  • Model de gestió administrativa (inter i intra Administrativa)
  • Model d’infraestructures

Envia’ns la teva proposta

Si en la teva organització participes en algun projecte o iniciativa que consideres que pot ser un referent públic en algun d’aquests àmbits pots fer-nos-la arribar fins al 30 d’abril: Formulari

Inscripcions

Les inscripcions no s’obriran fins que tinguem un esborrany del programa, per la qual cosa, no s’obriran fins mitjans de juny, aproximadament. De moment, però, guardeu-vos la data a la vostra agenda i us anirem informant al respecte.