Recordatori del canvi de certificat d’identitats.aoc.cat

Us recordem que el dimecres 18 de setembre, a les 15 hores es realitzarà un canvi del certificat de servidor amb el que s’assegura el canal web del servei Vàlid de Producció (identitats.aoc.cat). L’afectació de servei a partir del canvi recau en les consultes en sistemes integrats als serveis rest de Vàlid.

El nou certificat està emès per l’Autoritat de Certificació, GlobalSign, per tant, haureu de revisar la confiança amb les següents arrels:

1.- clau arrel de l’autoritat certificadora
2.- clau intermitja de l’entitat de certificació

IMPORTANT! Degut a que l’Entitat de Certificació intermitja de GlobalSign és sha256 haureu de revisar que el vostre servidor d’aplicacions o similar admet aquests tipus de certificats, és molt probable que necessiteu afegir la clau pública del certificat final enlloc de les arrels, i com no el tenim publicat al web, aviseu-nos per fer-vos-la arribar a la bústia que ens indiqueu.

Per a més informació sobre aquest canvi podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport d’Integradors.

0 Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Connectem

  La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
  CA ES EN