Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2019

Paparets de colors per anotar idees en la pantalla de l'ordinadorEl Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) obre la convocatòria de subvencions per a la creació del Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2019.

Les entitats locals poden presentar les sol·licituds de subvenció fins al dia 7 d’octubre de 2019.

Trobareu més informació sobre els requisits de les entitats beneficiàries, accés a la guia de prescripcions tècniques i la documentació a presentar a l’espai Tràmits de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya.

Podeu tramitar a través de la secció Tràmits, en el Catàleg de tràmits del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, dins del servei SOC – Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica 2019.

0 Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Connectem

  La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
  CA ES EN