Concepción Campos dóna el tret de sortida al Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

Concepción CamposEl proper 28 de setembre s’inicia el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació Universitat de Girona i la Diputació de Girona, i que compta amb la col·laboració del Consorci AOC.

La inauguració oficial del mateix anirà a càrrec  de Fermí Santamaria, vicepresident primer de la Diputació de Girona, Josep M. Serra, vicerector de Docència i Planificació Acadèmica de la UdG, i Marga Bonmatí, directora gerent del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya.

Seguidament, Jordi Foz, secretari general de Transparència i Bon Govern de la Generalitat de Catalunya, introduirà a Concepción Campos, doctora en dret i secretària de govern local de l’ajuntament de Vigo, que realitzarà la ponència magistral.

La ponència, titulada “La Administración Pública en el SXXI. Con la muerte en los talones”, reflexionarà sobre els nous reptes i escenaris que situen a l’Administració pública en una cruïlla, en què ha de decidir si continuar amb el model burocràtic i desactualitzat del S.XX o bé adoptar enfocaments innovadors, de transformació, gestionant el canvi i donant resposta a una ciutadania cada vegada més exigent.

El postgrau, que comptarà amb una trentena d’alumnes, va dirigit als treballadors de les administracions locals que es trobin immersos en el procés d’implantació de l’administració electrònica i el govern obert o bé vulguin aprofundir en els seus reptes; així com, als professionals del sector privat que treballin en projectes d’aquest àmbit.

Els objectius són, entre d’altres: adquirir coneixements avançats en e-administració al món local; posar-se al dia sobre la legislació i sobre els canvis derivats de les noves eines d’administració electrònica; i adquirir les eines necessàries per facilitar la reflexió sobre els nous recursos d’administració electrònica i de gestió.

Més informació sobre el postgrau

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *