Recordatori: tall del Servei de Certificació Digital 09/05/2018

Demà dia 09/05/2018 es realitzarà la intervenció que afectarà tant als usuaris de T-CAT, com les Entitats de Registre T-CAT i idCAT, recordeu que:

T-CAT:

  • Sol·licitud d’emissió, renovació, revocació de Certificats T-CAT a través d’EACAT: no es podran gestionar durant tot el dia. Les sol·licituds pendents de signar desapareixeran i caldrà tornar a gestionar-les.
  • Gestions a través de la carpeta del subscriptor (lliurament i descàrrega de Certificats). Tots els Certificats de programari (T-CAT P i certificats de dispositiu i aplicació) que hagin quedat pendents de lliurament i descàrrega desapareixeran de la carpeta del subscriptor i no es podran lliurar un cop finalitzada la intervenció. En aquest sentit, caldrà que descarregueu aquests certificats avui mateix o caldrà tornar-los a sol·licitar.
  • A partir del dia 10 i per temes de seguretat els certificats de dispositiu segur (CDS), servidor segur EV (CDSQ) i seu electrònica (CDS SENM) els realitzarà de manera centralitzar el Consorci AOC. Els certificats es sol·licitaran igual per l’EACAT però l’entitat de registre emissora serà la del Consorci AOC.

Entitats de Registre T-CAT:

  • Emissió i gestió de certificats: no es podrà peticionar, aprovar ni emetre certificats, així com gestionar els certificats, durant el dia de demà

Entitats de Registre idCAT:

  • Emissió i gestió de certificats: no es podrà sol·licitar, emetre ni gestionar els certificats durant demà.

Tots els serveis tornaran a estar operatius el dia 10 de maig a les 8h del matí amb el nou catàleg de certificats ja en producció.