Nou applet de signatura electrònica: Vàlid Signador

 

A partir del proper dimecres 4 d’abril, tots els tràmits web de l’EACAT substituiran l’ús de l’applet de signatura electrònica per un nou mecanisme de signatura anomenat Vàlid Signador. L’objectiu és solucionar els problemes de signatura generats per la creixent impossibilitat d’executar applets de java des dels diferents navegadors.

El Vàlid Signador és una solució que permet la signatura amb certificat digital, mitjançant la generació d’un fitxer JNLP que l’usuari haurà d’executar en el seu ordenador.

A diferència de l’applet de signatura, el fitxer JNLP s’executa fora del context del navegador, per aquest motiu hauria de funcionar independentment de amb quin navegador s’hagi descarregat el fitxer.

Comentaris

 • Rafael de la Mano ha dit:

  Ens dona error quan intentem signar un tràmit (no pot descarregar el fitxer JNLP). Fins ara, estaven signant sense problemes.
  Hi ha requeriments tècnics per utilitzar el nou mecanisme de signatura?

  • pmatllo ha dit:

   Bon dia Rafael,

   Prova a canviar de navegador, a ser possible utilitza el CROME. I, si encara i així no te’n surts, obre un tiquet a Suport.

   Gràcies per la teva pregunta.

 • Eduard ha dit:

  Bona tarda;
  Fins ahir no havia tingut mai problemes en la signatura de l’EACAT.
  Alguna cosa estic configurant malament, però per ara no hi ha manera de fer funcionar el Vàlid signador, he provat diferents opcions i per ara res.
  Alguna idea ?????

  pd, Rafael; El tema de Chrome t’ha funcionat ????
  Eduard;
  Gràcies.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *