S’amplia el desplegament de la tramitació electrònica de l’activitat urbanística

Els ens locals disposen d’un nou tràmit per fer la sol·licitud d’aprovació definitiva dels plans urbanístics a l’òrgan competent, que, depenent de la figura, és el conseller competent en matèria d’urbanisme o les comissions territorials d’urbanisme (art. 79 i art. 80 del Text refós de la Llei d’urbanisme).

El nom del tràmit és “Sol·licitud d’aprovació definitiva de plans urbanístics i de les seves modificacions” i podeu accedir-hi des de la pestanya Territori i Urbanisme o bé des del Catàleg de tràmits dins del servei “TES – Tramitació d’actuacions en l’àrea d’urbanisme”.

Comentaris

 • Sònia Oliveras ha dit:

  Bon dia,

  de cares als fitxers que accepteu, quina mida màxima accepta la plataforma i quina quantitat?

  La transferència de fitxers de pes elevat s’ha convertit en una qüestió a resoldre. Que fins ara solament es fa de forma molt manual i rudimentària, aplicant bones pràctiques a l’hora de fer confeccionar els documents i partint-los. Alguna suggerència?

  • Pepita Matllo ha dit:

   Bon dia Sònia,

   Per aquest servei, “TES – Tramitació d’actuacions en l’àrea d’urbanisme”, el Departament us ha facilitat una eina que s’anomena Alfresco on hi podeu dipositar els vostres arxius.
   Per a més informació et pots adreçar al web de Suport del Consorci AOC a través del qual et podran assessorar més específicament.

   Gràcies i salutacions,

 • Efectivament con diu la Pepita el departament d Territori posa a disposició dels ajuntaments l aplicació Alfresco accesible per internet on es pot dipositar la documentació. Més infirmació per correu electrònic urbanisme_monlocal.tes@gencat.cat

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *