Signador Centralitzat: intervenció programada per canvi d’IP del servei (08/02/2017, 15:00h.)

El proper dimecres 8 de febrer a les 15:00 hores es realitzarà el canvi de IP associada al DNS de ssc.catcert.cat del Servei de Signatura Centralitzada. Les dades de la IP nova i antiga són aquestes:

IP nova : 212.0.104.219
IP actual : 217.111.232.33

El nou servei estarà disponible a partir del dia 31/1/2017 en la nova IP per tal que pugueu fer proves abans del canvi de DNS. Us demanem que valideu el canvi i ens informeu mitjançant el formulari de contacte de suport a la integració. No hauríeu de traslladar el vostre servei a les noves IPs fins que fem el canvi de DNS el dia i hora anunciats. Totes les peticions que es facin abans del dia i hora anunciats en aquest nou entorn es perdran.

També cal que tingueu el compte que el nou certificat per ssc.catcert.cat ha estat emès per la nova EC-SECTORPUBLIC, per tant, haureu de revisar la confiança de les vostres connexions amb les següents claus:

1.- clau arrel de l’entitat certificadora

2.- clau de l’entitat de certificació Sector Públic

IMPORTANT! Degut a que la nova entitat de certificació intermitja de Sector Públic es sha256 haureu de revisar que el vostre servidor d’aplicacions o similar admet aquests tipus de certificats, es molt probable que necessiteu afegir la clau pública del certificat final enlloc de les arrels, i com no el tenim publicat al web, aviseu-nos a través del formulari enllaçat a dalt, per fer-vos-la arribar a la bústia que ens indiqueu.