Ajuts de Pobresa Energètica a Hèstia

El passat divendres 15 de desembre es va publicar una nova versió d’Hèstia que, juntament amb d’altres millores, permet registrar detalladament les dades del Ajuts d’urgència social per a subministraments de l’habitatge.

L’objectiu d’aquest nou procediment de registre dels recursos 2.3.7 és homogeneïtzar la gestió i facilitar el treball a les ABSS, a la vegada que es pugui generar, tractar i  explotar dades i indicadors fiables i de qualitat relatius a aquestes prestacions contra la pobresa energètica.

La recollida de dades, a més, servirà per complimentar fàcilment des de l’Hèstia la nova Fitxa RUDEL editable d’aquest Contracte Programa específic, alhora que des de coordinació es podrà, executant aquesta consulta des del mòdul de Memòries de l’Hèstia, saber en tot moment les prestacions que s’està ajudant a gestionar, tant les denegades com les aprovades, sempre i quan s’hagi seguit el senzill circuit de registre necessari i que es pot consultar en detall a l’apartat de recursos de pobresa energètica del servei Hèstia.

2 Comentaris

 1. Bon dia
  He intentat guardar el recurs de pobresa energètica i no m’ha deixat guardar el recurs amb el missatge següent:
  Actualment no és pot guardar el recurs 2.3.7

  Gràcies

  1. Hola Pep,

   Per tal de resoldre el teu dubte hauries d’obrir una petició de suport per el “flotador” o be mitjançant formulari, a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN