Registre Unificat (MUX): Incidència resolta en la descàrrega de documentació (04/12/2017 – 09:30h) i informació addicional sobre DESA’L

La incidència que darrerament afectava a la descàrrega de documentació a través d’eines pròpies de registre va quedar totalment resolta ahir dia 4 a les 9:30h.

Aquesta incidència ha estat provocada per una saturació a la plataforma on s’emmagatzemen els documents generats per les aplicacions. Durant el transcurs de la incidència s’ha treballat per trobar una solució alternativa que no tingués impacte en les integracions dels programaris de registre. En aquest sentit, la descàrrega dels documents d’EACAT i e-NOTUM està disponible des del dia 27 de novembre, i en el cas d’e-TRAM des d’ahir dia 4 de desembre a les 9:30h.

Des del dilluns 27 de novembre, amb la implementació del canvi a EACAT i e-NOTUM s’ha anat comprovant el bon funcionament del canvi aplicat amb diferents proveïdors d’eines de registre integrades amb el servei.

Si detecteu que a la vostra eina de registre encara no es troba disponible la descàrrega de documentació,  caldria revisar si es produeix alguna d’aquestes dues problemàtiques o cap altre no detectada. En aquest cas, cal que el proveïdor de l’eina (o l’equip informàtic que la gestioni) obri petició a través del portal de suport a integradors indicant tota la informació tècnica que puguin aportar (missatges xml , petició i resposta, si fallen tots els registres o uns determinats…).

Addicionalment, us informem que derivat d’aquest canvi en la plataforma d’emmagatzematge dels documents generats per les diferents aplicacions i serveis del Consorci AOC (EACAT, e-TAULER, e-NOTUM, e-TRAM…) ja no es trobaran disponibles a DESA’L. Aquest canvi, afecta sobretot a aquells ens usuaris que gestionaven aquests documents no mitjançant integració sinó directament des de l’aplicació DESA’L dins de l’EACAT.

En el cas de la càrrega de documents a l’aplicació d’ERES està planificat que torni a estar disponible el dilluns 11 de desembre de 2017.